Вход

или Регистрация

Моля въведете Вашите потребителско име и парола!

Кошница
Няма поръчани продукти.
Кожени и текстилни оръжейни и ловни аксесоари
Начало / Условия за поръчка

Условия за поръчка в онлайн магазин Жоралти


Продуктите на Жоралти можете поръчате по следните начини:


* Онлайн от уебсайта www.joralti.com
* Директно посещение в нашия магазин


Поръчки в уебсайта:

  1. Изберете продукт. Натиснете бутона Поръчай.

  2. Проверете дали поръчката по вид и количество отговаря на Вашия избор. Ако направите промяна, натиснете бутон Преизчисли. За да продължите напред, натиснете бутон Запази и продължи.

  3. Ако желаете да добавите други продукти ги изберете последователно. При натискане на бутона "Поръчай" те ще се добавят всеки път към Вашата поръчка.

  4. Следваща стъпка е попълване на детайлите за доставка - Район на доставка и Адрес на доставка. За да продължите напред натиснете бутон Запази и продължи.

  5. Необходимо е да предоставите пълни и точни данни за Вас - име, e-mail, телефон. Маркирайте полето "Съгласен съм с всички условия на поръчка!" и натиснете бутон Запази и продължи.

  6. Проверете посочените от Вас детайли за доставака и плащане. Ако желаете да направите корекции натиснете линк "Предишна стъпка" . За да изпратите поръчката натиснете бутон Поръчвам.

След като завършите поръчката автоматично ще получите e-mail на посеченият от Вас електронен адрес с всички детайли от поръчката.


Условия за доставка

Ние ще доставим избраните продукти на посочен от Вас адрес чрез куриерска фирма.

 Цената за доставка не е включена в цената на продуктите! Тя зависи от тарифите на куриерска фирма "Спиди".

Ако имате изисквания за деня и часа на доставка, моля да се свържете с нас на посочения телефон или да го опишете в полето "Забележки".

Поръчаните продукти се заплащат на куриер, в брой при доставката!


Сигурност и дискретност

Жоралти се задължава да пази тайната на кореспонденцията, както и да не разгласява предоставената в този сайт лична информация, освен ако това не следва по силата на нормативна разпоредба.


Жоралти не предоставя, обменя или продава тази информация на трети лица!